unikatna darila

slikarstvo, risanje, dekoriranje, spominki

Show

Unikatna risana razglednica

Risane razglednice so likovna dela na papirju, kjer gre za manjše formate. Največkrat je motiv krajinski, pogosti so tudi motivi mest ter značilnosti vašega kraja. Tako so risbe zasnovane kot razglednice, kjer je hrbtna stran risbe namenjena poštnim podatkom naslovnika in sporočilu, ki ga prenašamo naslovniku. Končno delo je zaradi zaščite risbe vloženo v pisemsko ovojnico. Unikatno darilo v obliki risane razglednice je čudovito osebno, poslovno in protokolarno darilo.

▼ Več informacij, cena in naročilo ▼

Tehnike in dimenzije

Največkrat so te risbe izdelane v mešani tehniki grafita, suhe barvice in akrila. Razglednice se najpogosteje pojavljajo v dimenziji 10 × 20 cm in 10 × 15 cm. Dimenzija in tehnika se določita ob naročilu.

Cena

Cena je odvisna od dimenzije, tehnike, zahtevnosti motiva in količine naročenih kosov, zato je določena glede na posamezen izdelek.

Naročilo

Za naročilo risanih razglednic so na voljo kontaktne informacije na spletni strani.

Z veseljem prisluhnem vašim željam glede motivov, dimenzij, tehnik izvedbe in števila kosov. Ob povpraševanju po e-pošti priložite slikovno gradivo motiva, ki ga želite uprizoriti na papirju. Pri naročilu večjih količin se upošteva popust na količino. Možnost pošiljanja po pošti. Poštnino plača naslovnik.


Unikatne risane razglednice so primerne za posameznike, turistično-informativne točke, trgovine z darili in spominki, podjetja, javne ustanove …

▼ Plačilne metode ▼

Račun za pravne osebe. Avans v višini 50 % vrednosti končnega izdelka se zaračuna pri serijskih naročilih in pri stenskih poslikavah.

Za stenske poslikave se zaračuna strošek prevoza v višini, ki je v tistem obdobju zakonsko določena za dopolnilno dejavnost.

Cene se določajo na dejanskih primerih in po dogovoru.

Pošiljanje slikarskih del po pošti odsvetujem in za morebitne poškodbe izdelkov ne odgovarjam.